Vir: Getty Images
Zimski 13.11.2017 | 15:05 > 15:07

Tina Maze v veselem pričakovanju

Avtor

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze je na svojem Facebooku in Twitter profilu objavila novico, da sta skupaj z Andreo Massijem v veselem pričakovanju.

Predvsem "rumeni mediji" na sončni strani Alp pa tudi širše so v zadnjem času ugibali, ali je Tina Maze noseča. Slovenska smučarska šampionka je z objavo na družabnih omrežjih končala govorice in potrdila, da skupaj s partnerjem Andreo Masijem pričakujeta "novo poezijo – novo življenje".

"Letošnja zima bo zelo posebna…. pričakujeva novo poezijo – novo življenje !!! Ni besed kako srečna sva in kako zelo se veseliva nove, starševske vloge. #24tednov," je ob tem zapisala Črnjanka.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Tina in Lindsey v en glas: Ilka, hitro okrevaj!

Avtor

Tina in Lindsey v en glas: Ilka, hitro okrevaj!

Huda poškodba Ilke Štuhec tik pred začetkom olimpijske sezone močno odmeva v smučarskem svetu. Najboljši smukačici lanske zime sta hitro okrevanje zaželeli tudi Tina Maze in Lindsey Vonn.

Slovenija začenja Euro proti Srbiji

Avtor

Slovenija začenja Euro proti Srbiji

Slovenska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu v dvoranskem nogometu v Ljubljani, ki bo med 30. januarjem in 10. februarjem prihodnje leto, igrala v skupini A skupaj z Italijo in Srbijo.

Izšla avtobiografija Tine Maze

Avtor

Izšla avtobiografija Tine Maze

Najboljša slovenska smučarka vseh časov je izdala knjigo z naslovom: "Jaz. Tina." Izšla je v 5000 izvodih, Tina pa razmišlja da bi jo ponatisnila tudi v angleškem jeziku.

Za Ilko usodna že tretja slalomska vrata

Avtor

Za Ilko usodna že tretja slalomska vrata

Petek je na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v St. Moritzu minil v znamenju alpske kombinacije za ženske, kjer je bila med glavnimi favoritinjami tudi Ilka Štuhec, ki je po smukaškem delu končala na drugem mestu, v slalomskem pa odstopila že po treh vratcih.
Loading...