Getty Images
Zimski 13.11.2017 | 15:05 > 15:07

Tina Maze v veselem pričakovanju

Avtor

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze je na svojem Facebooku in Twitter profilu objavila novico, da sta skupaj z Andreo Massijem v veselem pričakovanju.

Predvsem "rumeni mediji" na sončni strani Alp pa tudi širše so v zadnjem času ugibali, ali je Tina Maze noseča. Slovenska smučarska šampionka je z objavo na družabnih omrežjih končala govorice in potrdila, da skupaj s partnerjem Andreo Masijem pričakujeta "novo poezijo – novo življenje".

"Letošnja zima bo zelo posebna…. pričakujeva novo poezijo – novo življenje !!! Ni besed kako srečna sva in kako zelo se veseliva nove, starševske vloge. #24tednov," je ob tem zapisala Črnjanka.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Mikaela Shiffrin veleslalomska olimpijska kraljica

Avtor

Mikaela Shiffrin veleslalomska olimpijska kraljica

Američanka Mikaela Shiffrin je dobila prvo preizkušnjo alpskih smučark v Pjongčangu, kjer so se organizatorji zadnje dni največ ukvarjali z močnim vetrov in so odpovedovali tekme eno za drugo. Američanka je na olimpijskem vrhu v veleslalomu nasledila Tino Maze, zlato iz zimskih iger v Sočiju.

Tina Maze rodila hčerko

Avtor

Tina Maze rodila hčerko

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze in njen partner Andrea Massi sta se danes razveselila rojstva deklice. O novici je najprej poročal Večer.

Slovenija začenja Euro proti Srbiji

Avtor

Slovenija začenja Euro proti Srbiji

Slovenska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu v dvoranskem nogometu v Ljubljani, ki bo med 30. januarjem in 10. februarjem prihodnje leto, igrala v skupini A skupaj z Italijo in Srbijo.

Izšla avtobiografija Tine Maze

Avtor

Izšla avtobiografija Tine Maze

Najboljša slovenska smučarka vseh časov je izdala knjigo z naslovom: "Jaz. Tina." Izšla je v 5000 izvodih, Tina pa razmišlja da bi jo ponatisnila tudi v angleškem jeziku.
Loading...