Getty Images/Clive Rose
Zimski 14.11.2017 | 10:13

Tragedija na belih strminah: Umrl smučar Poisson

Avtor

Francoski smučar David Poisson je včeraj podlegel poškodbam, ki jih je utrpel na treningu v Nakiski v Kanadi, so sporočili iz francoske smučarske zveze

David Poisson

Alain Grosclaude/Agence Zoom/Getty Images

David Poisson

David Poisson je smučar iz Francije, ki je največji uspeh doživel na svetovnem prvenstvu leta 2013 v Schladmingu, ko je osvojil bronasto medaljo.

V svetovnem pokalu je debitiral leta 2004, največji uspeh v tem tekmovanju je tretje mesto leta 2015.

Francoska reprezentanca se v Nakiski pripravljala na začetek sezone v hitrih disciplinah. Podrobnosti tragedije pa še niso znane.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Tone Vogrinec se je poslovil od SZS-ja

Avtor

Tone Vogrinec se je poslovil od SZS-ja

Smučarska zveza je pod Pohorjem predstavila reprezentance pod svojim okriljem. Ob tem je podelila priznanja za najboljše v lanski sezoni, spet pa se je poslovila od legendarnega direktorja Toneta Vogrinca.

Pred smučarkami priprave v Argentini, Štuhčeva v Čile

Avtor

Pred smučarkami priprave v Argentini, Štuhčeva v Čile

Večji del slovenske ženske reprezentance v alpskem smučanju se bo v četrtek odpravilo v argentinsko Ushuaio, kjer bodo smučarke opravile ključni del priprav na snegu za čim bolj uspešen skok v novo tekmovalno sezono, ki se bo začela 27. in 28. oktobra v Söldnu.

Švedski ekipna preizkušnja v Aareju, Slovenija peta

Avtor

Švedski ekipna preizkušnja v Aareju, Slovenija peta

Švedska je zmagovalka paralelne ekipne tekme alpskih smučark in alpskih smučarjev na finalu sezone v švedskem Aareju. Švedi so v velikem finalu premagali ekipo Francije s 3:1. Slovenci so izpadli v četrtfinalu proti Avstriji in so tekmovanje končali na petem mestu.

Feuz osvojil prvi kristalni globus

Avtor

Feuz osvojil prvi kristalni globus

Švicar Beat Feuz je na finalu sezone v švedskem Aareju postal zmagovalec posebnega smukaškega seštevka v letošnji sezoni svetovnega pokala alpskih smučarjev.
Loading...