Vir: Getty Image
Zimski 15.05.2018 | 17:20 > 17:22

Planica je v igri za nordijsko prvenstvo leta 2023

Avtor

V Grčiji poteka 51. kongres Mednarodne smučarske zveze (FIS), na katerem sodeluje približno tisoč delegatov iz več kot 80 držav, med njimi je tudi Slovenija.

Planica je v pričakovanju novega športnega praznika.

Vir: Getty Images

Planica.

Ta na jugozahodu Peloponeza s Planico še četrtič zapored kandidira za organizacijo nordijskega svetovnega prvenstva - tokrat leta 2023. Edini protikandidat je norveški Trondheim.

Ekipa, ki je v zadnjem letu vodila kandidaturo, je prepričana, da je pripravila vse potrebno za pozitiven rezultat, in meni, da se bo po tokratnem kongresu FIS-a na minule kongrese v Južni Koreji, Španiji in Mehiki spominjala le še kot na nujne postanke do cilja.

Odločitev o organizatorju bo znana v četrtek, 17. maja, ob približno 18. uri po slovenskem času.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Dalila ostala pred vrati raja

Avtor

Dalila ostala pred vrati raja

Dalila Jakupović je bila na odlični poti, da si prvič v karieri zagotovi nastop v glavnem delu turnirja za grand slam, vendar morala na koncu v tretjem krogu kvalifikacij za Roland Garros priznati premoč Kolumbijki Mariani Duque-Marino.

Ronaldo: Salah je drugačen, ne primerjajte naju

Avtor

Ronaldo: Salah je drugačen, ne primerjajte naju

Prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo je pred finalom lige prvakov proti Liverpoolu v Kijevu izpostavil, da ni nobene potrebe po primerjavi z najboljšim igralcem redsov Mohamedom Salahom, temveč poudaril, da sta oba posebna na svoj način.

Ronaldinho zanikal, da se bo poročil z dvema hkrati

Avtor

Ronaldinho zanikal, da se bo poročil z dvema hkrati

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho je zanikal, da se bo v enem dnevu poročil z dvema ženskama hkrati, o čemer so v četrtek poročali številni brazilski in svetovni mediji.

D. Obrez: Težava Liverpoola, da enostavno nima plana B

Avtor

D. Obrez: Težava Liverpoola, da enostavno nima plana B

Vročica pred sobotnim finalom lige prvakov v Kijevu med madridskim Realom in Liverpoolom vztrajno narašča, zato smo za mnenje o prednostih in slabostih obeh moštev in obračunu Cristiano Ronaldo-Mo Salah povprašali našega komentatorja Dejana Obreza.
Loading...