Facebook
Zimski 08.11.2018 | 12:12

Bertoncelj izbral šesterico skakalcev za tekmo v Wisli

Avtor

Selektor slovenske reprezentance v smučarskih skokih Gorazd Bertoncelj je že izbral šest reprezentantov za uvodno postojanko nove sezone svetovnega pokala prihodnji teden v Wisli, eno mesto pa je še na voljo, saj jih bo imela Slovenija na začetku sezone kar sedem.

Bertoncelj je skupaj s sodelavci na treningih v Oberstdorfu in Garmisch-Partenkirchnu, skakalci so ta teden načrtovali priprave še na Bergislu v Innsbrucku, a so se včeraj brez treninga odpravili domov, saj razmere niso dovoljevale skokov, bo zadnjega skakalca izbral prihodnji teden tik pred potjo na Poljsko.

V Wisli bodo nastopili Jernej Damjan, Anže Semenič, Timi Zajc, Anže Lanišek, Žak Mogel in Bor Pavlovčič. Za zadnje mesto pa se borijo trije skakalci, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Na prvo tekmo v jubilejni sezoni pet Slovencev

Avtor

Na prvo tekmo v jubilejni sezoni pet Slovencev

S kvalifikacijami pred nedeljsko tekmo skakalcev v Wisli se je začela jubilejna 40. sezone svetovnega pokala. Na tekmo se je uvrstilo pet Slovencev, najbolj prepričljiv je bil Anže Lanišek (13.).

Stevens v Singapurju do tretjega mesta

Avtor

Stevens v Singapurju do tretjega mesta

Slovenski plavalec Peter John Stevens je v svetovnem plavalnem pokalu v Singapurju v svoji paradni disciplini 50 metrov prsno osvojil tretje mesto.

Za uvodni tekmi v Wisli le še ena neznanka

Avtor

Za uvodni tekmi v Wisli le še ena neznanka

Do začetka jubilejne, 40. sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih, je ostal le še dober teden dni. Glavni trener naše reprezentance Gorazd Bertoncelj je že razkril šest imen, ki bodo zastopali barve Slovenije na uvodni postaji na Poljskem.

Tessa Worley v finalu do zmage, Meta Hrovat 18.

Avtor

Tessa Worley v finalu do zmage, Meta Hrovat 18.

V Söldnu se je z ženskim veleslalomom začela nova sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju. S prvo vožnjo se je najbolje spopadla Federica Brignone, v finalu pa je bila razred zase Tessa Worley. Od Slovenk je do točk prišla le Meta Hrovat.
Loading...