Miami ostal brez “pravljične” sedme zmage

Košarka 3. Mar. 20217:43 > 8:20
Delite:
Andy Marlin/USA TODAY Sports
Andy Marlin/USA TODAY Sports

Atlanta je v noči na sredo prekinila niz šestih zaporednih zmag Miamija, potem ko je slavila s 94:80. Goran Dragić je za vročico dosegel 14 točk, tri skoke in štiri podaje.

Miami je tudi tokrat igral brez prvega zvezdnika Jimmyja Butlerja in znova razočaral v napadu. Še petič v sezoni je v napadu dosegel manj kot 85 točk, kar je največ med vsemi ekipami v ligi. Atlanta je tokrat prvič zaigrala z novim trenerjem Natom McMillanom, ki je svojo ekipo na Floridi popeljal do zmage s 94:80.

Vročica je iz igre metala zgolj 37 odstotno, najboljša strelca Duncan Robinson in Goran Dragić sta dosegla vsega 14 točk. Pri Atlanti je bil z 18 točkami najučinkovitejši Trae Young, ki je samo v zadnji četrtini dosegel 13 točk.

Denver je bil s 128:97 boljši od Milwaukeeja, ki je izgubil prvič po petih zaporednih zmagah. Prvo ime srečanja je bil izjemni srbski center Nikola Jokić, ki je po zaslugi 37 točk, 11 podaj in 10 skokov prišel do 50. trojnega dvojčka v karieri. Trener Mike Malone je vnovič veliko priložnosti ponudil tudi Vlatku Čančarju. Slovenski reprezentant je v 22 minutah in pol dosegel štiri točke in zbral sedem skokov, kar je njegov osebni rekord. Giannis Antetokounmpo je za Milwaukee dosegel 27 točk in osem skokov.

Komentari

Vaš komentar