Ob 20:00 na SK 1: Šenčur in Šentjur v lov na Ligo za prvaka

Košarka 11. Jan. 20219:51
Delite:
KK GGD Šenčur
KK GGD Šenčur/Facebook

Igralci 1.SKL in igralke v 1.SKL za ženske bodo v prihajajočem tednu v ustaljenem ritmu odigrali skupaj 10 tekem. Dve tekmi bosta predvajani v neposrednem prenosu na Sportklubu.

Naše kamere bodo v Šenčurju, kjer bo nocoj gostoval Šentjur (ob 20:00 v živo na SK 1), in v Rogaški Slatini, kamor v sredo v goste prihaja Krka. Pri dekletih se v Grosuplju obeta zanimivo srečanje v boju za četrto mesto, ki vodi v polfinale državnega prvenstva.

V 1.SKL bosta v prihajajočem tednu odigrani še dve tekmi 14. kola 1.SKL in vse štiri tekme 15. kola. V obeh kolih lahko pričakujemo kar nekaj zanimivih srečanj, saj ni še veliko priložnosti za uvrstitev v Ligo za prvaka. V boju za Ligo za prvaka kaže na troboj med Šenčurjem, Termami Olimia Podčetrtkom in Šentjurjem. Direkten dvoboj med Šenčurjem in Šentjurjem si bo moč ogledati v neposrednem televizijskem prenosu na Sportklubu. Terme Olimia Podčetrtek pa čaka zelo zahtevno gostovanje v Domžalah. Tudi tekma v Rogaški Slatini bo predvajana v neposrednem prenosu na televiziji Sportklub.

Komentari

Vaš komentar