V živo na SK: Messi in Brazilci znova na delu

Reprezentanca 13. Okt. 202010:28 > 10:33
Delite:
Getty Images

Na Sportklubu se danes obeta zelo pestro dogajaje. Ljubitelji tenisa lahko spremljate ATP turnirja iz Sardinije in St. Petersburga, na sporedu bodo prve tekem 3. kroga Evrolige, prav tako pa se nadaljujejo Liga narodov in južnoameriške kvalifikacije za svetovno prvenstvo.

V Ligi narodov bosta nocoj v ospredju obračuna med Nemčijo in Švico (ob 20:45 v živo na SK 2) ter Ukrajino in Španijo (ob 20:45 v živo na SK 3). Elf je šele minuli konec tedna proti Ukrajini prišel do svoje prve zmage, medtem ko bo furija na gostovanju v Ukrajini lovila tretjo zmago na četrti tekmi.

Znova bo vroče tudi v Južni Ameriki. Lionel Messi bo z Argentino tokrat gostoval v Boliviji (ob 22:00 v živo na SK 1), kjer bodo gavči lovili drugo zmago. Kapetan Barcelone je proti Ekvadorju zadel iz enajstmetrovke in poskrbel za popoln uvod Argentine, ki bo tokrat na težki preizkušnji na robu Andov v La Pazu. Bolivijci so kvalifikacije začeli z visokim porazom proti Braziliji, toda na domačem igrišču več kot 3000 metrov nad morjem so v preteklosti že večkrat odščipnili kakšno točko favoritom.

Razigrani Brazilci se bodo po visoki uvodni zmagi tudi tokrat zadovojili samo s tremi točkami, ko bodo gostovali pri Peruju – ob 2:00 v živo na SK 1.

Sportklub Slovenija