Bo prihod Mbappeja razjezil Hazarda?

Nogomet 27. Feb. 202110:59
Delite:
Getty Images

Kylian Mbappe je ob Erlingu Haalandu že dalj časa največja želja madridskega Reala. Številni so prepričani, da bo španski velikan v poletnem prestopnem roku naredil vse, da v Madrid pripelje mladega Francoza.

V Madridu Kyliana Mbappeja vidijo kot nogometaša, okoli katerega bodo v prihodnosti gradili ekipo. Nekaj bo potrebno vprašati tudi PSG, ki želi z mladim zvezdnikom čim hitreje podaljšati pogodbo, nekateri mediji pa izpostavljajo, kaj se bo v primeru prihoda Mbappeja spremenilo s statusom Edena Hazarda.

Belgijec je na Santiago Bernabeuu prišel pred letom in pol iz Chelseaja v zameno za 100 milijonov evrov. Navijači belega baleta so od Hazarda veliko pričakovali, a dobili zelo malo, saj kariero nekoč najboljšega igralca Premier lige v zadnjem času močno krojijo številne poškodbe. V letošnji sezoni je tako zbral vsega osem nastopov.

Zanj veliko težavo predstavlja tudi Mbappe, ki vztraja na tem, da igra na položaju levega krila, kar namerava storiti tudi v primeru Reala. Na istem položaju se najbolje znajde tudi Hazard, zato številni že namigujejo, da ne bo najbolj zadovoljen, v kolikor se bodo govorice izkazale za resnične in bo Mbappe kariero res nadaljeval pri Realu.

Komentari

Vaš komentar