“CR je egoist, zanimajo ga samo njegovi zadetki”

Liga prvakov 19. Feb. 202110:49 > 11:17
Delite:
Cristiano Ronaldo
Valerio Pennicino/Getty Images

Juventus in z njim tudi Cristiano Ronaldo na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Portu ni navdušil. Portugalci so slavili z 2:1, stara-dama in predvsem Portugalec pa so postali tarča glasnih kritik.

Letošnja sezona se za Juventus ne odvija po načrtu. V Serie A bi po destletju dominacije utegnil izgubiti primat najboljšega, tudi v Evropi pa stari-dami ne gre po načrtih. Med najglasnejšimi kritiki po porazu na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Portu je bil Antonio Cassano, ki je danes vse bolj priljubljen televizijski analitik.

“Vedno sem govoril: Ronaldo je fenomen in lahko doseže milijon golov, vendar ima težave z idejami Andrea Pirla,” je začel Cassano in dodal: “Vedno je bil egoist, on živi, da zabije gol. On ne živi za igro, temveč za gol, to se jasno vidi, zanimajo ga samo njegovi zadetki.”

“Če boste za njim postavili Xavija, Iniesto, Modrića ali Kroosa, bo dosegel 50 golov, toda ideje Juventusa se menjajo, oni predstavljajo projekt nove igre. Tukaj se on znajde v težavah, bodimo iskreni, leta tečejo vsem, tudi njemu,” je dodal nekdanji odlični napadalec, ki opozarja, da za Juventus v prvi vrsti štejejo rezultati: “Juventus želi od Sarrija igrati drugačen nogomet. Imajo pogum, to je resnica, toda ali bo imel kdo v Italiji potrpljenje s trenerjem? Pirlu želim dati smaozavesti. Toda če bo končal četrti in ne bo ničesar osvojil, bo to obupna sezona. Za Juve je glavno zmagati, ni pomembno kako.”

Komentari

Vaš komentar