V živo na SK: Na delu rdeči vragi, Dinamo, topničarji

Delite:
REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Potem ko se je v torek in sredo na veliki oder vrnila Liga prvakov, danes s prvimi tekmami 1/16 finala sledi tudi Evropska liga. Tudi z neposrednimi prenosi na Sportklubu.

Evropska liga vnovič prinaša nastope nekaterih največjih evropskih ekip pa tudi tistih nekoliko manjših, ki v drugem najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju vidijo lepo priložnost za odmevnejši dosežek.

Jasno je, da bo po nocojšnjih obračunih ne bo še veliko odločenega, a zagotovo nam bodo že prvi obračunu 1/16 finala ponudili odgovor na marsikatero zastavljeno vprašanje.

Od 18:40 naprej na SK 1 spremljajte obračun med Real Sociedadom in Manchester Unitedom. Rdeči vragi po razočaranju v Ligi prvakov vse stavijo na domače prvenstvo, a tudi v Evropi še niso rekli zadnje. prav tako ob 18:40 vas na SK 2 čaka srečanje med Krasnodarjem in Dinamom. Zagrebčani so v skupinskem delu prikazali nekaj zelo všečnih predstav, ki so jih v izločilnih bojih odločeni še nadgraditi. Zelo zanimivo bo tudi ob 21:00, ko na “enki” pospremite obračun med Benfico in Arsenalom, na SK 2 pa vas čaka tekma Salzburg – Villarreal.

Komentari

Vaš komentar