Haaland v novem klubu pričakuje pravo bogastvo

Bundesliga 22. Feb. 20219:22
Delite:
Erling Haaland
Lars Baron/Getty Images

Erling Haaland ostaja med najbolj vročimi napadalci na stari celini, zato ne čudi, da ga številni nogometni giganti želijo v svoje vrste zvabiti že pred letom 2022, ko bo Dortmund lahko zapustil za 78 milijonov evrov.

Pri Borussii vztrajno ponavljajo, da Erling Haaland po koncu letošnje sezone ne bo naprodaj. Podjetni Nemci s tem verjetno tudi nekoliko dvigujejo njegovo ceno, številni mediji pa poročajo, da bi ga v Dortmundu bržkone izpustili v zameno za ponudbo višjo od 100 milijonov evrov. Glede na vse daljši spisek klubov, ki se zanimajo za njegove usluge, se cena niti ne zdi tako visoka.

V kolikor držijo informacije Daily Starja, bo cena za Norvežana še veliko višja, saj naj bi 20-letni napadalec v naslednjem klubu zahteval petletno pogodbo v višini 80 milijonov evrov, kar pomeni, da bi tedensko v žep pospravil 350 tisoč evrov.

Kje bo kariero nadaljeval Haaland, ki je v letošnji sezoni na 24 tekmah dosegel 25 golov, je težko napovedati, brez dvoma pa bo ob tako rednem tresenju nasprotnih mrež lahko izbiral svojo naslednjo destinacijo.

Komentari

Vaš komentar