Je Stanković že izgubil zaupanje Mandarića?

Nogomet 17. Apr. 20218:25
Delite:
Goran Stankovič Milan Mandarić
NK Olimpija Ljubljana

Čeprav ni na čelu Olimpije niti 100 dni, v tem času ni izgubil niti enkrat (štiri zmage in štirje remiji), na lestvici zaseda prvo mesto, so trenerju Olimpije Goranu Stankoviću šteti dnevi, poroča EkipaSN.

“Kot smo izvedeli, je Milan Mandarić tisti, ki naj bi bil s Stankovićem ekstremno nezadovoljen. Do te mere, da Stankovićeva usoda ni le predmet pogovorov v ljubljanskem klubu, marveč je dejansko resno ogrožena. Celo tako zelo, da bi bilo že današnje gostovanje v Novi Gorici zanj lahko usodno,” pišejo pri EkipiSN in se sklicujejo na več zanesljivih virov.

V kolikor so njihove informacije pravilne, bo Goran Stanković po današnjem obračunu proti Gorici na klopi Olimpije ostal zgolj v primeru izdatne zmage, ki bo podkrepljena z atraktivno predstavo na zelenici. “V luči vsega zapisanega so pričakovanja pred današnjo tekmo med Gorico in Olimpijo kristalno jasna. Ljubljančani, ki bodo brez kaznovanih Uroša Koruna in Jana Andrejašiča, hkrati pa tudi brez poškodovanih Vitje Valenčiča in Anteja Ćorića, tako ali tako potrebujejo zmago v bitki za prvaka, Stanković pa več kot očitno tudi v bitki za svojo prihodnost. Olimpiji bi zadostovala že minimalna zmaga, za Stankovića pa bo neprimerno bolje, če bo hkrati izdatna in če bo za nameček posledica odlične predstave.”

Olimpija bo sicer v vsakem primeru ostala na prvem mestu lestvice, potem ko je Maribor v petek v Kidričevem proti Aluminiju prišel samo do točke (0:0).

Komentari

Vaš komentar