Jojo v veliki Milan? “Bomo videli”

Nogomet 12. Apr. 20219:47 > 9:58
Delite:
Josip Iličić
Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP

Josip Iličić se je v nedeljo prvič po 3. marcu znova vpisal med strelce, ko je v 70. minuti iz najstrožje kazni zadel za zmago Atalante proti Fiorentini.

Josip Iličić je srečanje na stadionu Artemio Franchi, kjer je igral med letoma 2013 in 2017, začel na klopi, na koncu pa bil tisti, ki je odločil zmagovalca. Atalanta je z zmago ostala na četrtem mestu (61 točk) tik za petami Juventusu (62 točk) in Milanu (63 točk).

Poznani smo po tem, da igramo do konca. To je naša močna točka, da se postavimo na noge in reagiramo po udarcih. V bodoče pa se moramo bolje braniti,” je bil po pomembni zmagi zadovoljen Jojo, ki ga mediji v zadnjem času vse pogosteje povezujejo z odhodom iz Bergama. Če gre verjeti poročanju medijev pri naših zahodnih sosedih, se Kranjčan ne bo preselil daleč, saj naj bi se za njegove usluge resno zanimali pri Milanu.

O tem ne želim govoriti. Sezono želim dobro končati, potem pa bomo videli,” je na vprašanje o domnevnem zanimanju nekdanjih evropskih prvakov na kratko odgovoril Iličić. (vir izjav: Nogomania)

Komentari

Vaš komentar