Koeman: Enkrat smo izgubili in moja služba je pod vprašajem

Nogomet 17. Apr. 20218:44
Delite:
Ronald Koeman Karim Benzema
REUTERS/Sergio Perez

Barcelona in Athletic Bilbao se bosta nocoj pomerila v finalu španskega kraljevega pokala. Trener Kataloncev Ronald Koeman meni, da ne glede na razplet obračuna njegova usoda na klopi Barce ni vprašljiva.

“Iskreno povedano mi je malce čudno, da se posavlja vprašanje glede mojega obstanka v Barceloni. Do tekme z Realom smo imeli serijo 19 tekem brez poraza. Izgubimo eno tekmo in govorimo o moji prihodnosti. Iskreno ni najbolj logično,” je dejal Ronald Koeman.

Nizozemski strokovnjak ima priložnost, da Barcelono popelje do prve lovorike v letošnji sezoni. Katalonci so v igri za naslov tudi v La ligi, kjer zasedajo tretje mesto, a imajo samo dve točki zaostanka za vodilnim Atleticom in točko za drugim Realom.

“Zavedam se, kam sem prišel. Jasno mi je, da v Barceloni zahtevajo samo trofeje. Naredil bom vse, da pridemo do njih, toda ne smemo biti nestrpni in pričakovati, da se bo nekaj zgodilo preko noči. Jasno je, da bi bila zmaga proti Athleticu velika spodbuda za nas v nadaljevanju boja za naslov,” je dodal Koeman.

Komentari

Vaš komentar