Koeman: Vsi so pod pritiskom, ne samo Barcelona

Nogomet 26. Feb. 202116:35
Delite:
REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Trener Barcelone Ronald Koeman je priznal, da čuti pritisk na vsaki tekmi, a je poudaril, da je optimističen, ko je govora o prihodnosti.

Barcelona bo v soboto na tekmi 25. kroga La Lige gostila Sevillo. Na vprašanje ali njegova ekipa občuti dodaten pritisk ker bo igrala proti četrto uvrščeni ekipi prvenstva je odgovoril:

“Kot, da smo edina ekipa, ki ima pomembno tekmo. Ta konec tedna med seboj igrajo ekipe z vrha. Vsi so pod pritiskom, ne samo Barcelona.”

Nizozemec je priznal, da kot trener čuti pritisk na vsaki tekmi.

“Tako pač je, ko sedite na klopi Barcelone. Ko ekipa ne zmaga je kriv trener. Ne vem kaj se bo zgodilo v prihodnosti, a sem optimističen.”

Barcelona bo v kratkem odigrala dve tekmi proti Sevilli. V soboto v prvenstvu in naslednji teden v sredo v polfinalu španskega kraljevega pokala.

“To sta dve različni tekmi. Potrudili se bomo, da bomo dobili obe. V prvenstvu potrebujemo točke, da naredimo pritisk na tiste, ki so na vrhu.”

Barcelona je v tem trenutku na tretjem mestu lestvice. Ima dve točki manj kot drugo uvrščeni Real Madrid in pet točk manj od vodilnega madridskega Atletica.

SK
SK
Komentari

Vaš komentar