Pirlo: Dybala lahko igra skupaj z Ronaldom in Morato

Liga prvakov 23. Nov. 202018:47 > 18:52
Delite:
REUTERS/Alberto Lingria

Juventus bi si lahko že jutri zagotovil mesto v osmini finala Lige prvakov. Da bi si Italijani napredovanje zagotovili že dva kroga pred koncem, morajo jutri premagati Ferencvaros, Barca pa mora slaviti v Kijevu.

Juve je konec tedna premagal Cagliari. Stara dama je tako skočila na 4. mesto na prvenstveni lestvici, Pirlo pa opozarja, da še vedno ni zadovoljen z nekaterimi elementi.

Na vsaki tekmi moramo igrati, kot da gre za finale Lige prvakov. Naš pristop na tekmi s Cagliarijem je bil pravi, a nekatere stvari moramo popraviti,” je dejal Pirlo.

Jutri PIrlo ne bo mogel računati na poškodovana Chieso in Kulusevskega, kar pomeni, da bo v prvi postavi verjetno zaigral Paolo Dybala.

Paolo se dobro počuti. Zadovoljen sem s tem, kar kaže na treningih. Proti Cagliariju je igral dobro. Nažalost Ronaldo, Morata in Dybala še nikoli niso zaigrali skupaj. Nikoli nisem imel vseh na voljo. Na treningu se je omenjena trojica dobro ujela. Morda bodo danes vsi zaigrali skupaj,” je sporočil italijanski strateg.

Juventus bo danes ob 21:00 gostil Ferencvaros.

Dybala sicer v letošnji sezoni v Serie A še ni dosegel zadetka. Ronaldo (8) in Morata (2) sta jih skupno dosegla 10.