Marin: Zvezdi bom pomagal do zgodovinskega uspeha

Liga prvakov 10. Dec. 201917:43 > 17:46
Delite:
Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Crveno zvezdo v sredo čaka odločilna tekma skupinskega dela lige prvakov. Rdeče-beli se bodo v gosteh pomerili z Olympiacosom, z novinarji pa se je pred tekmo pogovarjal Marko Marin.

Zvezda bi si evropsko pomlad zagotovila že s točko, a bodo Beograjčani v Grčiji naredili vse, da bi prišli do zmage. Marko Marin je na novinarski konferenci zatrdil, da se vsi v ekipi zavedajo, kaj jih čaka in da so se na to pripravili.

Vsi se zavedamo, kakšna atmosfera nas čaka. Olympiacos bo imel noro podporo s tribun. Navijači vedno ustvarijo vročo atmosfero, ki iz ekipe povleče več od maksimuma. Na to smo se dobro pripravili in prepričan sem, da bomo odigrali dobro tekmo,” razmišlja Marin, ki se bo v sredo pomeril z ekipo, za katero je nekoč igral.

Mislim, da zaradi tega nisem dodatno motiviran. Z zmago bi ostali v Evropi in to je največja možna motivacija za vse. Občutki ob vrnitvi so sicer lepi, saj sem tukaj ustvaril nekaj lepih spominov in prišel do velikih zmag. Jutri bom dal za Zvezdo od sebe vse in skušal pomagati, da Zvezda znova pride do zgodovinskega uspeha. Lepo je sicer videti stare prijatelje, a z njimi se bom pogovoril po tekmi.

Tekma je na sporedu v sredo ob 21. uri s prenosom na Sportklubu 1.