Drevi na SK: Začenja se boj za polfinale lige prvakov!

Delite:
liga prvakov
REUTERS/Bernadett Szabo

Torkov večer prinaša prve četrtfinalne tekme najboljšega klubskega nogometnega tekmovanja. Na Sportklubu bomo pospremili tekmo med Manchester Cityjem in Borussio iz Dortmunda.

Sinjemodri v Premier ligi zanesljivo marširajo proti končnemu naslovu, Pep Guardiola pa si še kako želi, da bi ekipo končno popeljal tudi na evropski vrh. Angleži so bili po žrebu vsekakor med bolj zadovoljnimi, navkljub temu pa ne smejo podcenjevati nepredvidljive Borussie, ki je sicer na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih samo enkrat zmagala. Milijonarji so v Bundesligi v izjemno težkem položaju, saj za četrtim mestom zaostajajo za velikih sedem točk, drevi pa bodo v dvoboj vstopili povsem neobremenjeni.

Torek prinaša še tekmo med madridskim Realom in Liverpoolom. V sredo je na sporedu ponovitev lanskega finala med Bayernom in PSG ter obračun Porta in Chelseaja.

Vse tekme se začnejo ob 21. uri, žreb pa je tudi razkril, kdo se bo srečal v polfinalu, kjer se bosta križala para Bayern München – PSG in Manchester City – Borussia Dortmund ter Real Madrid – Liverpool in Porto – Chelsea.

Povratne tekme bodo 13. in 14. aprila.

Komentari

Vaš komentar