Klopp: Nismo pokazali želje, zaslužili smo si poraz

Liga prvakov 7. Apr. 20211:11
Delite:
Jurgen Klopp
REUTERS/Bernadett Szabo

Pred prvim četrtfinalnim obračunom so imeli pristaši Liverpoola visoka pričakovanja, saj so njihovi ljubljenci na zadnji tekmi s 3:0 premagali Arsenal na Emiratesu. Na včerašnjem dvoboju pa so Redsi odpovedali na Di Stefanu pri madridskem Realu.

Real Madrid je slavil s 3:1 in si tako zagotovil lep kapital pred povratno tekmo.

Tudi Klopp je po tekmi priznal, da njegova ekipa ni izgledala dobro ter da je pogrešal motiv ter željo pri svojih fantih:

Pokazali smo premalo želje, da bi si zaslužili uvrstitev v polfinale. V naši igri ni bilo zaznati prave zagrizenosti, še posebaj v prvem polčasu. Poleg doseženega gola je edina pozitivna stvar za nas ta, da je pred nami še povratna tekma. Danes si zmage enostavno nismo zaslužili,” je po tekmi dejal Klopp.

Novinarje je zanimalo, zakaj je Klopp že sredi prvega polčasa v igro poslal Thiaga Alcantaro namesto Keitaja, toda Nemec tega ni želel komentirati:

O tem je težko govoriti. Najraje na to vprašanje ne bi odgovoril. To je bila taktična odločitev, Keita ni bil edini, ki je igral slabo. Čutil sem potrebo, da nekaj spremenim, zato ta menjava.

Na povratni tekmi bomo morali igrati drugače. Danes smo žogo prevečkrat izgubili v nevarni coni, kar je tekmec izkoristil z ubijalskimi protinapadi. Posest smo izgubljali tudi, ko nismo bili pod pritiskom. Nasprotniki so to izkoriščali. Real ima zares izjemne igralce, ki so odlični v igri ena na ena. Na povratni tekmi bomo morali bolj preudarno držati žogo v posesti,” pravi Klopp.

 

Komentari

Vaš komentar