Messi-Neymar-Mbappe v PSG-ju? Finančno to ni mogoče

Francija 11. Jan. 20218:16 > 12:46
Delite:
REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Ob Manchester Cityju se v povezavi z Lionelom Messijem najbolj pogosto omenja PSG, kjer je pred kratkim na klop sedel Mauricio Pochettino: "V Parizu so najboljši na svetu dobrodošli."

Govorice bomo pustili ob strani. To je moja prva tiskovna konferenca, imeli bomo dovolj časa za takšne pogovore,” je o morebitnem prihodu Lionela Messija v PSG še dodal Mauricio Pochettino. Nekateri namigujejo, da bi Argentinec po zadnjih dobrih rezultatih Barcelone utegnil razmisliti tudi o ostanku v Kataloniji. V odhod Messija v Pariz dvomi tudi francoski novinar Julien Laurens, ki opozarja na pravila finančnega fair-playa.

Glede na finančni fair-play in epidemijo ter njen vpliv na PSG in vse velike klube, ne vem, kako imate lahko v ekipi Neymarja, ki ima plačo okoli 30 milijono evrov, Messija z okoli 60 milijonov na leto in Mbappeja, ki bi moral imeti po novi pogodbi približno enake prejemke kot Neymar,” je v podcastu TransferTalk razmišljal Laurens in dodal: “Samo oni trije bi imeli skupno plačo okoli 150 milijonov evrov vsako leto. Finančno to ni mogoče, toda v PSG-ju govorijo, da bodo poskušali, čeprav menim, da to ni realno.”

Komentari

Vaš komentar