Na vidiku velika zamenjava Juventusa in Milana

Nogomet 8. Apr. 202114:41
Delite:
Getty Images/Marco Luzzani

Potem ko se je minulo poletje za zamenjavo igralcev dogovoril z Barcelono, bi Juventus letos nekaj podobnega lahko opravil z Milanom.

Goal.com poroča, da Juventus in Milan nameravata zamenjati Federica Bernardeschija in Alessia Romagnolia. Oba nogometaša sta že nekaj časa v nemilosti svojih navijačev, pogodbi pa se jima iztečeti po koncu naslednje sezone.

Romagnoli je kapetan Milana, a je vseeno ostal brez mest v začetni enajsterici, kjer ga je zamenjal Fikay Tomori, saj trener Stefano Pioli meni, da je prepočasen za postavitev 4-2-3-1. Na drugi strani pri Juventusu iščejo novega branilca, saj je vse bolj jasno, da bo ob koncu sezone klub zapustil kapetan Giorgio Chiellini.

Bernardeschi je pod vodstvom Andree Pirla v Juventusu zamenjal nekaj igralnih položajev, vendar blestel niti na enem, kar bi se lahko hitro spremenilo v Milanu, kjer bi utegnil postati eden od ključnih igralcev v ofenzivnem delu. V letošnji sezoni v 36 nastopih ob treh podajah gola še ni dosegel.

Juventus in Milan sta se o zamenjavi Bernardeschija in Romagnolia dogovarjala že pred letom dni, vendar ostala brez dogovora. Ker enega in drugega nogometaša zastopa Mino Raiola, italijanski mediji pričakujejo, da bo to nekoliko olajšalo pot do sklenitve posla.

Komentari

Vaš komentar