Neymar: Ves čas jočem, bojim se, da ne bom zdržal

Francija 12. Feb. 202112:48
Delite:
Neymar
Ozan Kose - Pool/Getty Images

Francoski PSG je objavil, da prihodnji mesec dni ne bo mogel računati na Neymarja zaradi poškodbe aduktorja na levi nogi, ki jo je staknil na tekmi 3. kroga francoskega pokala proti Caenu.

Neymar bo zaradi poškodbe zagotovo izpustil prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti Barceloni, ki bo na sporedu prihodnji teden, v primeru idealnega poteka rehabilitacije pa bi utegnil zaigrati na povratni tekmi, ki bo na sporedu 10. marca na Parku princev.

Brazilski zvezdnik se je po poškodbi na Instagramu oglasil svojim navijačem in zapisal, da se boji, da ne bo mogel več zdržati udarcev nasprotnih igralcev in da želi samo igrati nogomet.

Žalost je velika, bolečina je neizmerna in jok je ves čas prisoten. Še enkrat bom moral prekiniti tisto, kar imam najraje, to je igranje nogometa. Včasih mislim, da je težava moj stil igre, ker preigravam in ves čas prejemam udarce. Ne vem, ali sem težava jaz ali tisto, kar počnem na igrišču. To je žalostno. Zelo žalostno mi je, ko poslušam igralce, trenerja, komentatorje, kako vpijejo: ‘Potrebno ga je udariti, pada, pada, ves čas pada, samo joče, razvajeni otrok’ … Iskreno, razočaran sem in žalosten in bojim se, da ne vem, koliko časa bom lahko še zdržal. Želim biti samo srečen in igrati nogomet, samo to,” je zapisal Neymar.

Komentari

Vaš komentar