Savić: Haaland je izjemen, a tudi mi imamo kakovost

Nogomet ostalo 29. Mar. 202118:49
Delite:
getty
getty

Nogometaši Črne gore so odlično krenili v kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2022. Varovanci Miodraga Radulovića so dobili uvodna dva obračuna - najprej so dobili gostovanje v Rigi pri Latviji, nato pa so v Podgorici premagali skromni Gibraltar in tako poskrbeli za zametke evforije.

Črna gora bo jutri gostila Norveško, ki je na zadnji tekmi morala priznati premoč Turkom.

Eden izmed najbolj pomebnih členov črnogorske reprezentance Stefan Savić je pred obračunom dejal, da v ekipi vlada odlična kemija ter da so s soigralci pripravljeni na spopad z vikingi. Branilec Atletica je prav tako izpostavil Erlinga Haalanda, ki bo po njegovem mnenju najnevarnejši nogometaš Norveške.

Haaland je neverjeten talent. Impresivno je, kaj vse je že dosegel na začetku kariere. Ne vidim potrebe, da bi govorili o njegovi kakovosti, a ne bi bilo prav, če bi govorili samo o njemu. Norvežani imajo zelo dobro ekipo, gre za zelo nadarjeno generacijo. Tudi mi pa lahko veliko pokažemo,” samozavestno trdi Savić in dodaja: “Pripravljeni bomo za borbo. Igrali bomo na našem terenu. Tu je gostovalo precej največjih reprezentanc, a smo vselej drago prodali svojo kožo.

Vsi v ekipi sanjamo o mundialu. Gremo korak za korakom, moramo verjeti v naše sposobnosti. V ekipi vlada izjemno vzdušje, sposobni smo velikih stvari,” je še dejal branilec Atletica.

 

Komentari

Vaš komentar