Ob 18:30 na SK 1: Pep previdno v boj z Evertonom

Nogomet 20. Mar. 202111:14 > 11:35
Delite:
Pep Guardiola
REUTERS/Jon Super

Danes in jutri bomo dobili vse polfinaliste angleškega Pokala FA. V prvem četrtfinalu se bosta pomerila Bournemouth in Southampton (ob 13:15 v živo na SK 1), v drugem pa Everton in Manchester City (ob 18:30 v živo na SK 1).

Manchester City je nedvomno papirnati favorit četrtfinalnega obračuna proti Evertonu, ki v letošnji sezoni sicer igra zelo solidno. “Ne vem, koliko let Ancelotti opravlja to delo, toda vedno je vodil najboljše klube na svetu. Real, PSG, Chelsea, Milan, Juventus, Napoli, sedaj Everton … Povsod je imel uspeh. Občudujem ga,” je Pep Guardiola samo z izbranimi besedami govoril o stanovskem kolegu na klopi Evertona.

Na namig, da je Carlo Ancelotti njegovo ekipo opisal kot nepremagljivo, je Guardiola odgovoril: “To bi moral povedati Unitedu, ki je dokazal nasprotno. To je drugače, ker je tekma na izpadanje. Njim gre dobro v prvenstvu, borijo se za mesto, ki vodi v Ligo prvakov, to kaže, da so dosegali dobre rezultate.”

Preostala dva polfinalista bomo dobili jutri. Chelsea se bo pomeril s Sheffield Unitedom, Leicester pa z Manchester Unitedom.

Komentari

Vaš komentar