Neymar razkril, zakaj je v PSG-ju srečen!

Francija 13. Apr. 202114:53 > 15:36
Delite:
Poolfoto SVEN SIMON Pool
Poolfoto SVEN SIMON Pool

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar je kot kaže znova pripravljen ostati v Parizu. Preverite, kaj je glavni razlog, da je v francoski prestolnici srečen!

Podaljšanje pogodbe s PSG-jem je tako znova zelo aktualno, glavni razlog za srečo Neymarja v francoski prestolnici pa je posebna vez s Kylianom Mbappejem.

Francoski mediji so po porazu in izključitvi Neymarja na prvenstvenem derbiju z Lillom takoj začeli ugibati o tem, da naj bi Brazilec prekinil pogovore s PSG-jem za podaljšanje pogodbe in da bo znova naredil vse za povratek v Barcelono. Po porazu z Lillom je sledila epska tekma v Münchnu, kjer je PSG premagal Bayern (2:3), Neymar pa naj bi bil zdaj tudi zaradi te tekme tik pred podpisom nove pogodbe s PSG do leta 2026.

O podaljšanju poroča časnik France Football, v njem pa je Neymar tudi govoril o posebni vezi z Mbappejem.

David Ramos/Pool via REUTERS
David Ramos/Pool via REUTERS

Velik razlog za mojo srečo v PSG je Mbappe. Naučil me je francoskega načina življenja, mi predstavil francosko mentaliteto … Moja uspešna adaptacija v novem klubu je v veliki meri njegova zasluga,” razkriva Neymar in dodaja

Od začetka sva se zelo dobro ujela, takoj sem začutil njegovo bit. Kylian je zelo pozitivna in prijazna oseba. On je razlog, zakaj se od prvega dne tako dobro razumeva. Opazujem ga na treningih in ves ta čas spremljam, kako se razvija. Njegov repertoar preigravanj, njegova inteligenca in popolna prednost napredku. Vedno sem govoril, da je naš zlati deček. Hitrost, kakršno ima on, moraš znati izkoristiti. Kylianu to sijajno uspeva. Ni le hiter in inteligenten, tudi njegova sposobnost preigravanja je izjemna.
Komentari

Vaš komentar