Rabiot + 70 milijonov za Pogbaja

Premier Liga 4. Jan. 202018:44 > 18:47
Delite:
Michael Regan/Getty Images

Juventus želi v svoje vrste vrniti Paula Pogbaja in namerava Manchester Unitedu ob mastni denarni odškodnini ponuditi tudi Adriena Rabiota.

Britanski mediji poročajo, da je Juventus ob Adrienu Rabiotu pripravljen ponuditi tudi 70 milijonov evrov. Manchester United naj bi se v zadnjih dneh dokončno odločil prodati Paula Pogbaja, saj ima klub iz Old Trafforda dovolj vseh govoric v povezavi s Francozom.

Mediji so Pogbaja v zadnjem letu največkrat povezovali z odhodom v Real Madrid. Kraljevi klub se menda še vedno zanima za Pogbaja, ki je medtem postal zanimiv tudi Juventusu. V kolikor bi Pogba res okrepil staro-damo, bi v razmaku sedmih let dvakrat prišel oziroma zapustil Manchester United oziroma Juventus.

Pogba je leta 2009 kot nadarjeni mladenič iz Le Havreja prišel v Manchester United, nato leta 2012 kot prost igralec odšel v Juventus. Štiri leta kasneje se je za takrat rekordnih 105 milijonov evrov vrnil na Old Trafford, sedaj pa bi se vnovič lahko vrnil v Torino.

Rdeči vragi so poleti menda zavrnili ponudbo Reala v višini 180 milijonov evrov, tokrat pa imajo na mizi 70 milijonov evrov + Rabiota, ki je po oceni Transfermarkta vreden dobrih 30 milijonov evrov.