Abramovič najboljša stvar, ki se je zgodila Premier ligi

Delite:
Clive Rose / Staff

Sloviti agent Jonathan Barnett, ki je na čelu močne menedžerske agencije Stellar Football Ltd, ima o Romanu Abramoviču izjemno visoko mnenje.

Jonathan Barnett, ki je bil leta 2019 s strani poslovnega magazina Forbes izbran za najmočnejšega nogometnega agenta na svetu, je komentiral napoved uvedbe omejitve plač igralcev v Championshupu. Tako imenovani salary-cap želijo Angleži uvesti, da bi vsaj delno uravnotežili konkurenčnost vseh 24 klubov, ki nastopajo v njihovem drugoligaškem tekmovanju, toda Barnett opozarja, da bo ravno v veliko število kljubov pripeljalo do finančne negotovosti.

Barnett pa ni govoril samo o napovedanih spremembah, temveč tudi o Romanu Abramoviču, ki je s svojimi vloženimi milijoni Chelsea spremenil v evropskega giganta. “Opravil je sijajno delo. Ko je on prišel, je Chelsea propadal, Premier liga pa se je mučila. Vložil je denar v Chelsea, dal denar drugim klubom in transformiral to igro. Abramovič je najboljša stvari, ki se je kdajkoli zgodila Premier ligi, to je sedaj najboljša liga na svetu,” je Barnett navdušen nad ruskim oligarhom.

Komentari

Vaš komentar