Klopp menja Lowa, Gerrard prihaja v Liverpool

Premier Liga 1. Mar. 202111:38 > 11:39
Delite:
Pool via REUTERS/Adam Davy
Pool via REUTERS/Adam Davy

Angleški mediji napovedujejo povratek Stevena Gerrarda na Anfield, toda tokrat v vlogi menedžerja namesto Jurgena Kloppa, katerega dolgoročna prihodnost na Otoku je po vse glasnejših govoricah, da bo na mestu selektorja Nemčija nasledil Joachima Lowa, pod vse večjim vprašajem.

Znane so besede aktualnega menedžerja Rangersov Stevena Gerrarda, da bi med kariero z veseljem zaigral na Anfieldu pod vodstvom Jurgena Kloppa. Prav tako so za vedno ostale zapisane besede Kloppa, da bi rad videl, da ga nekega dne na klopi Liverpoola nasledi ravno Steve G.

Angleški Mirror piše, da bo ta trenutek prišel veliko hitreje, kot so navijači redsov lahko pomislili. Iz Nemčije vse pogosteje prihajajo novice, da bo Klopp na mestu selektorja nasledil Joachima Lowa, kar njegovo prihodnost na Anfieldu postavlja pod vse večji vprašaj.

Klopp je v lanski sezoni po dlolgih treh desetletjih na Anfieldu uspel vrniti tako dolgo in težko pričakovani pokal za dršavnega prvaka. Ne samo zaradi naslove, temveč tudi zaradi osvojene Lige prvakov in predvsem posebnega odnosa z navijači, ima Klopp na Anfieldu kultni status. Navijači Liverpoola ga enostavno obožujejo, toda zdi se, da se bliža časa slovesa.

Gerrard je na drugi strani dolgoletni kapetan Liverpoola in ena od živih legend kluba. Dolgih 17 sezon je preživel na Anfieldu, ki ga je zapustil tik pred koncem kariere. Ob Kennyju Dalglishu je brez dvoma največje ime v bogati klubski zgodovini.

Komentari

Vaš komentar