Klopp: Okrepitve? Upravi dajem predloge, toda …

Premier Liga 22. Jan. 202119:38
Delite:
Jurgen Klopp
Paul Ellis - Pool/Getty Images

Trener Liverpoola Jurgen Klopp se zaveda, da morajo njegovi varovanci, po seriji slabih rezultatov, ponovno pridobiti samozavest.

Redsi so včeraj na Anfieldu izgubili proti Burnleyu, ki je bil boljši z 1:0. Liverpool je tako na 5. zaporedni tekmi v Premier ligi ostal brez zmage.

Po tekmi sem s fanti opravil pogovor. Priznam, imamo problem. Jaz sem kriv za slabe rezultate. Pri nekaterih navodilih nisem bil dovolj jasen, v prihodnosti bom skušal varovancem bolje prenesti informacije,” je dejal Jurgen Klopp.

“Z igralci se bom pogovarjal tudi danes. Medijem ne bom izdal vsebine pogovorov. Zavedam se, da moramo ponovno pridobiti samozavest. Pljuniti moramo v roke in začeti z delom,” meni trener Liverpoola.

Novinarje je zanimalo, če se bo Liverpool, zaradi težav v osrčju obrambe, v zimskem prestopnem roku okrepil:

Vsak dan govorim z vodstvom kluba in dajem številne predloge, toda jaz nisem tisti, ki lahko troši denar,” odgovarja Nemec.

Redsi bodo ponovno na delu že v nedeljo, ko bodo v okviru FA pokala gostovali na Old Traffordu, kjer jih bo pričakal Manchester United.

Jasno je, da je cilj zmaga. Želim si, da bi igrali dobro v obrambi, da bi prihajali do priložnosti in predvsem, da bi zadeli,” je za konec dejal Klopp.

Ekipa iz mesta Beatlov sicer na zadnjih 4 prvenstvenih tekmah ni dosegla zadetka.

Še dobro, da je v nedeljo na sporedu tekma FA pokala,” je pred tekmo z Unitedom zapisal eden izmed navijačev Liverpoola, katerega, kot kaže, optimizem še ni zapustil.

 

Komentari

Vaš komentar