Šef Bayerna Salaha označil za “afriškega Messija”

Bundesliga 11. Feb. 202110:20
Delite:
Pool via REUTERS/Owen Humphreys
Pool via REUTERS/Owen Humphreys

Prihodnost Mohameda Salaha pri Liverpoolu je še naprej zavita v tančico skrivnosti. Mediji v zadnjih mesecih njegovo prihodnost vse večkrat povezujejo z največjimi klubi na stari celini.

Največkrat se je omenjal madridski Real, izjemne predstave Mohameda Salaha v majici Liverpoola pa niso spregledali niti pri Bayernu.

V veliko čast bi nam bilo imeti v ekipi igralca kot je Salah. Po mojem mnenju je on afriški Messi in brez dvoma ima veščine potrebne za igranje v najboljših klubih na svetu. Salahovi uspehi se lahko primerjajo s tistim, kar sta Messi in Ronaldo naredila v Barceloni in Realu,” je v pogovoru za egiptovski Kingfut dejal predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Čeprav Liverpool v letošnji sezoni Premier lige ne blesti, je Salah s 16 zadetki prvi strelec tekmovanja. Za redse je na 184 tekmah dosegel 116 golov, a na žalost navijačev Bayerna je Rummenigge dejal, da Bavarci ne razmišljajo, da bi si zagotovili njegove usluge. “Trenutno to ni v našem načrtu,” je dejal prvi mož aktualnih nemških in evropskih prvakov.

Komentari

Vaš komentar