Werner: Padel sem na realna tla

Premier Liga 22. Feb. 202116:05
Delite:
Werner
REUTERS/Paul Childs

Napadalec Chelseaja Timo Werner, ki je imel precej težav s privajanjem na Premier ligo, je izlil svojo dušo v intervjuju za nemški časnik Kicker.

Nemški reprezentant je v lanski sezoni dosegel 28 golov na 34 tekmah v nemški Bundesligi. Na začetku letošnje sezone se je iz RB Leipziga preselil v London. Chelsea je zanj odštel 60 milijonov evrov. Werner ima precej težav s privajanjem na najmočnejšo ligo na svetu, v tekoči sezoni je na 24 prvenstvenih tekmah dosegel 5 golov.

Opažam, da se, v kolikor se na nekaj zaporednih tekmah ne vpišeš med strelce, takoj znajdeš na udaru kritik. Premier liga me je postavila na realna tla. Tukaj je zelo težko igati, saj so branilci visoki, hitri in močni, predvsem pa pri štartih ne izbirajo sredstev,” je dejal Timo Werner.

Chelsea je po 25 odigranih tekmah na petem mestu, v naslednjem krogu bo Tuchelova četa gostila drugouvrščeni Manchester United, še pred tem pa se bo Chelsea v ligi prvakov pomeril z madridskim Ateticom. Obračun osmine finala bo odigran v Bukarešti.

 

Komentari

Vaš komentar