Prvak Premier lige bo slavil pred navijači

Nogomet 19. Feb. 202110:52
Delite:
REUTERS/Paul Ellis

Prvi človek Premier lige Richard Masters verjame, da se bodo navijači na stadione vrnili še pravi čas, da bo novi prvak naslov lahko proslavil pred publiko.

Večji del letošnje sezone Premier lige je bil odigran brez prisotnosti navijačev. Decembra je bilo krajše obdobje na nekaterih stadionih oziroma mestih dovoljeno, da je na tribunah dva tisoč navijačev, vendar se je zaradi povečanega števila okuženih tudi to hitro spremenilo.

Izvršni direktor Premier lige Richard Masters vseeno verjame, da se bodo navijači še pravi čas vrnili na stadione, da bodo imeli prihodnji prvaki možnost, da naslov proslavijo z navijači, četudi v nekoliko manjšem številu.

Nihče danes ničesar ne more govoriti zagotovo, toda nismo izgubili upanja, da se bo morda določen del navijačev vrnil na tribune do konca letošnje sezone odvisno od tega, kaj se bo zgodilo s številkami. Nadejamo se, da se bo sezona zaključila kot je načrtovano 23. maja in kjerkoli bo organizirana predaja trofeje bodo morda prisotni tudi navijači,” si želi Masters.

Slednji verjame, da bo v naslednji sezoni znova vse po starem s polnimi tribunami. “Sedaj je vse odvisno od števila okuženih, toda nadejam se, da se bo naslednjo sezono vse hitro odprlo, tako da lahko vrnemo navijače na stadione in ponovno uživamo v pravi Premier ligi.”

Lanskoletni prvaki iz Liverpoola so morali naslo proslaviti za zaprtimi vrati brez prisotnosti navijačev.

Komentari

Vaš komentar