PSG za Mbappeja želi (vsaj) 200 milijonov

Francija 18. Feb. 202110:43
Delite:
Getty Images/Francesco Pecoraro

Kylian Mbappe je s hat-trickom na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Barceloni poskrbel za nov presežek v svoji karieri in znova spodbudil govorice o njegovem prestopu.

Kylian Mbappe je že nekaj časa velika želja Florentina Pereza in madridskega Reala, ki ga želi letošnje poletje, vse bolj resno pa se za njegove usluge zanimajo Liverpool, Manchester City in Juventus. Mlademu Francozu se pogodba s PSG-jem izteče naslednje poletje in je nima namena podaljšati.

PSG ga domnevno prav tako ne želi pustiti pod ceno, tudi če bi zaradi tega Mbappe klub lahko zapustil brez odškodnine. Francoski La Parisien trdi, da so ga Parižani poleti pripravljeni prodati zgolj v primeru, da bo nekdo zanj pripravljen plačati vsaj 200 milijonov evrov.

Isti vir še dodaja, da Mbappe v novem klubu pričakuje astronomsko plačo v višini 30 milijonov evrov, kar mu v času krize povezane s koronavriusom lahko ponudi zgolj peščica klubov na svetu.

PSG meni, da je to realna cena, ki je verjetno nihče ne more plačati. Na ta način Parižani želijo zadržati svojega najboljšega igralca, čeprav bo vse odvisno od samega Mbappeja, saj nihče ne želi imeti v ekipi nezadovoljnega igralca, ki samo čaka, da odide iz kluba,” pišejo pri La Parisienu.

Komentari

Vaš komentar