Bajrić: Dokazati, da smo pravi

Slovenija 21. Jul. 201718:15 > 18:24
Delite:
NK Olimpija/SPS

Pred Olimpijo je po dobrem uvodu v državno prvenstvo in zmagi proti Celju druga preizkušnja v Prvi ligi Telekom Slovenije. Nasprotnik Ljubljančanov bo motivirana Gorica, ki je v četrtek sklenila z evropskimi nastopi.

Olimpija bo v nedeljo na prvem letošnjem gostovanju v PLTS želela doseči drugo zaporedno zmago. To je v napovedi za klubsko spletno stran poudaril tudi branilec Ljubljančanov Kenan Bajrić.

V Novo Gorico gremo po tri točke. Za to bomo naredili vse. Dobro se pripravljamo na nasprotnika, kar mislim, da bomo tudi pokazali v nedeljo na igrišču. Tudi s psihološkega vidika bi bila nova zmaga zelo dobrodošla, predvsem pa želimo navijačem dokazati, da smo pravi,” so besede Bajrića, ki je na prvi tekmi proti Celju ob odsotnosti Nemanje Mitrovića zaigral v osrčju obrambe.

Gorica je sicer Olimpijo na zadnjih dveh tekmah ugnala, a po besedah Bajrića so zmaji na to že pozabili: “To je povsem nova sezona. Ne gledamo nazaj. Imamo svoje stvari, s katerimi se moramo ukvarjati. Gorica je dobra, a če bomo mi pravi, se nimamo česa bati.