Camoranesi se je poslovil: Ponosen sem na opravljeno delo!

Nogomet 25. Feb. 202116:39
Delite:
Mauro Camoranesi
NK Maribor/Twitter

Nekdanji svetovni prvak Mauro Camoranesi je pred slabim letom šokiral nogometno javnost in sprejel izziv v slovenskem prvoligašu iz Sežane, lani jeseni pa prevzel najtrofejnejši slovenski klub NK Maribor, od katerega se je poslovil ta teden.

23. februarja je preteklo eno leto, odkar se sprejel čudovit izziv in z veseljem prišel v Prvo slovensko ligo. Po 35 tekmah in 64 vpisanih točkah z dvema različnima ekipama, sem ponosen nase in na vse moje pomočnike. Gre za najvišje število točk med vsemi trenerji v preteklem letu. Trdo delo se poplača, ne morem pa se dovolj zahvaliti tistim najbolj pomembnim v nogometu. To so igralci… Hvala za izkazano predanost in naklonjenost,” je ob slovesu na Instagramu zapisal Mauro Camoranesi.

Camoranesi je v sezoni 2019/2020 Tabor iz Sežane obdržal v PLTS, zgodbo na klopi Maribora pa začel z dobrimi rezultati in kasneje tudi osvojil jesenski naslov. Leto 2021 se za vijoličaste ni začelo po načrtih, zato so se v klubskem vodstvu odločili za popolno prevetritev športnega dela vodstva. Ob Camoranesiju se je poslovil tudi športni direktor Oliver Bogatinov, ki ga je zamenjal Marko Šuler.

Maribor je trenutno druga ekipe prve slovenske lige, na sobotnem večnem derbiju v Ljudskem vrtu pa bi se lahko z zmago znova zavihtel na vrh.

Ne pozabite, Prva slovenska nogometna liga se v sezoni 2021/22 seli na Sportklub!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mauro Camoranesi (@maurogc_oficial)

Komentari

Vaš komentar