Predstavljamo vam Argentinca, ki bo okrepil Maribor!

Nogomet 20. Jan. 202111:17 > 11:19
Delite:
Ignacio Guerrico
Twitter

Športni direktor Maribora Oliver Bogatinov je pred začetkom zimskih priprav napovedal okrepitev iz Argentine. Kot kaže so vsi vpleteni našli skupen jezik, v štajersko prestolnico pa se seli vsestranski Ignacio Guerrico.

Pogovori so, kaj bolj konkretnega pa v tem trenutku še nimamo. Lahko pa zaupam, da smo že zelo blizu dogovora za menjavo Mitje Vilerja, naj bi prišel Argentinec z italijanskim potnim listom. Ampak več ne bom, dokler se stvar ne realizira. Tu smo najbližje, da bi bili vsaj do odhoda v Turčiji tudi vi s tem seznanjeni,” je pred tednom dni napovedal Bogatinov.

Zdaj je kot kaže jasno, kdo se bo preselil v Maribor. To je Ignacio Guerrico, ki je v zadnjih treh letih igral za klub Villa San Carlos, ki igra v tretji argentinski ligi. Gre za povsem neznanega nogometaša, ki v Maribor vsekakor prihaja na priporočilo trenerja Maura Camoranesija. Guerrico se v slovensko ligo seli kot prost igralec, na levi strani obrambe pa bo predstavljal konkurenco Žanu Kolmaniču.

Prestop Guerrica je na Twitter profilu potrdil njegov nekdanji klub Atletico Villa San Carlos.

Vijoličasti, ki so v sredo odpotovali v Belek, kjer bodo opravili glavni del priprav, so v Turčijo povabili tudi novega vratarja. Ivan Sušak, 23-letni Hrvat, je po zapisu Maribora na preizkušnji, gre pa za nekdanjega vratarja Rudeša, ki je član druge hrvaške lige.

Komentari

Vaš komentar