Odvržen Ronaldov kapetanski trak gre na dobrodelno dražbo

FIFA Svetovno Prvenstvo 30. Mar. 202114:07 > 14:10
Delite:
Cristiano Ronaldo
Flash Radio & TV/Twitter

Cristiano Ronaldo je v finišu kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo med Srbijo in Portugalsko (2:2) povsem izgubil živce in na tla zalučal kapetanski trak. Trak gre zdaj na dobrodelno dražbo, ljubitelji nogometa lahko od danes sodelujejo na dražbi za pomoč polletnemu dečku pri zdravljenju.

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” (Skupaj za življenje) je sporočila, da bo dobrodelna dražbala preko portala Limundo potekala tri dni. V manj kot dveh urah, odkar je bil kapetanski trak ponujen na dražbi, je ponudba že prebila mejo 2000 evrov.

Naj vas spomnimo, da je Cristiano Ronaldo kapetanski trak v jezi odvrgel na tla, potem ko je v sodnikovem dodatku prejel rumeni karton zaradi ugovarjanja glavnemu sodniku, ki ni priznal zadetka, saj je menil, da je Stefan Mitrović pravočasno posredoval. Posnetek je razkril, da je žoga prešla golovo črto in da so se sodniki zmotili.

Kapetanski trak je kasneje pobral eden od delavcev na stadionu in ga ponudil humanitarni organizaciji za pomoč pri zdravljenju težko bolnega dečka iz Kragujevca. Njegovi starši potrebujejo kar 2,5 milijona evrov, družina pa je javno zaprosila za pomoč vse državljane Srbije.

Medtem se je na družbenih omrežjih pojavil tudi poziv Cristianu Ronaldu, naj sam odkup svoj kapetanski trak in s tem pomaga dečku. Portugalec se zaenkrat še ni odzval.

Za kapetanski trak se lahko potegujete na povezavi.

Komentari

Vaš komentar