Ko bo Messi nehal igrati, bom TV vrgel skozi okno

Španska liga 29. Okt. 202018:26 > 18:28
Delite:
Valerio Pennicino/Getty Images

Lionel Messi je v derbiju 2. kroga Lige prvakov proti Juventusu znova pokazal izjemno predstavo in navdušil ljubitelje nogometa. Argentinec je navdušil tudi Christiana Vierija.

Sportklub Slovenija

Povezano

Lionel Messi je v sodnikovem podaljšku izkoristil najstrožjo kazen in potrdil zmago Barcelone v Torinu. Christian Vieri, ki je opravljal vlogo strokovnega komentatorja, je Messija primerja s knjižnim junakom Harryjem Potterjem.

Barcelona je odigrala sijajno, zelo lahko bi dosegli šest ali sedem golov. Mislim, da so bili fantastični, Messi pa je čarovnik. On je Harry Potter nogometa,” je Vieri hvalil Argentinca in še stopnjeval svoje navdušenje: “Ko bo negal igrati, bom televizor vrgel skozi okno, ne bomo delal več na televiziji. Gledal bom Netflix, samo še to mi bo ostalo, ko bo odšel v pokoj, saj drugega nimaš za gledati.”

Vieri je prepričan, da je Barcelona ravno pravi čas ujela šampionsko formo. “Tudi sam ne vem, kako so izgubili na El Clasicu. Po tem, kar sem videl, se mi zdi, da letos ne bodo več izgubili, igrali so izjemno,” je zaključil nekdanji italijanski reprezentant in član Juventusa, Interja in Milana.