Cristiano Ronaldo se želi vrniti v Real

Španska liga 23. Nov. 202012:54 > 12:58
Delite:
Paolo Rattini/Getty Images

Španska Marca piše, da se želi Cristiano Ronaldo vrniti v madridski Real, iz katerega je leta 2018 odšel v Juventus.

Sportklub Slovenija

Odkar je zapustil Real in se preselil v Juventus, so se odnosi med Portugalcem in kraljevim klubom nekoliko ohladili. Izpustil je podelitev Zlate žoge, ki jo je osvojil Luka Modrić, od nekdanjih soigralcev pa je v kontaktu ostal samo z Marcelom

Na začetku letošnjega leta so se stvari očitno nekoliko spremenile, saj naj bi CR osebno poklical predsednika Reala Florentina Pereza, da mu je zagotovil mesto v častni loži na El Clasicu, ki je bil odigran 1. marca.

Portugalec je na družabnih omrežjih proslavil tudi letošnjo zmago nekdanjih soigralcev proti Barceloni, pred dnevi pa je na tekmi Lige narodov sproščeno kramljal z nekdanjima soigralcema Luko Modrićem in Mateom Kovačićem, ki je vmes odšel v Chelsea.

Čeprav se Ronaldo želi vrniti v Španijo, temu ne bi nasprotoval niti Juventus, ki se želi rešiti njegove plače v višini 31 milijonov evrov, pri Realu naj ne bi bili preveč navdušeni nad takšno idejo. Kot piše Marca, denar ni težav, ampak pri Realu enostavno niso naklonjeni povratku Ronalda v ekipo.