Font: Messi in Guardiola morata združiti moči

Španska liga 24. Nov. 202014:09 > 14:17
Delite:
REUTERS/Albert Gea

Victor Font, najresnejši kanditat za to, da nasledi Bartomeuja na položaju predsednika Barce, obljublja, da bo storil vse, da bo Messija prepričal, da ostane v klubu. Poleg tega želi na Camp Nou pripeljati Pepa Guardiolo.

Sportklub Slovenija

Znano je, da je Messi poleti želel zapustiti Barcelono. Upam, da se to ne bo zgodilo niti po koncu letošnje sezone. Čez največ 60 dni bo klub dobil novega predsednika, nov izvršni odbor in nov projekt. Za klub je najbolj pomebno, da zadrži Messija. Zavedati se moramo, da je Leo še vedno lačen zmagovanja. Verjamem, da ga lahko s pomočjo svoje ekipe prepričam, da ostane. Morda mu lahko ponudimo kaj novega,” je dejal Font.

Messi je pri Barceloni od svega trinajstega leta. Veliko je govora o tem, da bo Argentinec prestopil k Manchester Cityju.

Vedno, ko Pep govori o morebitnem prihodu Messija, jasno pove, da ne verjame, da bo Leo zapustil Camp Nou. Barca je njegov dom. Tukaj bi moral zaključiti kariero,” pravi 48-letnik.

“Želimo si, da bi se tudi Pep vrnil v Barco. Barcelona je njegov dom. Njegova miselnost bi klubu zagotovo prinesla veliko dobrega. Odlično bi bilo, če bi Pep in Leo združila moči,” je za konec dejal Font.