Perez: Neymar ali Mbappe? Oba!

Španska liga 12. Mar. 20191:59 > 6:24
Delite:
Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je v klub uspel vrniti velikega Zinedina Zidana in tako presenetil celotno nogometno javnost, zdaj pa je jasno tudi, da se v španski prestolnici mrzlično pripravljajo na poletni prestopni rok.

Trikratni zaporedni zmagovalec Lige prvakov je v le enem tednu izgubil na treh frontah, to pa je bil tudi razlog, da Santiago Solari ni več trener galaktikov in da se je na klop vrnil legendarni Zinedine Zidane.

Prvi človek Reala Florentino Perez je na predstavitveni konferenci Zidana za medije govoril tudi o morebitnih okrepitvah, novinarje pa je zanimalo, koga bi prej izbral – Neymarja ali Kyliana Mbappeja.

Povezano

“Zidane je Francoz, kot tudi Mbappe. Morda pa lahko kaj storimo tu, kajne? Neymar ali Mbappe? Oba,” je deja Perez. 

Predsednik Reala je Zidanu že obljubil kar 300 milijonov funtov za poletne okrepitve, kar pomeni, da bi Real lahko močno renoviral svoje moštvo, na izhodnih vratih pa se je tako znašel tudi Gareth Bale, ki že prej ni bil v najboljših odnosih s francoskim strokovnjakom.

Mediji so lani poročali, da je Zidane zapustil klub zaradi odločitve uprave, da proda Cristiana Ronalda. Portugalec pa zdaj ni več na spisku želja.