Jović zamenjava za Ibrahimovića?

Španska liga 11. Jul. 202015:00 > 15:46
Delite:
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

El Mundo Deportivo poroča, da se za Luko Jovića zanimata dva premierligaška kluba. Prav tako si ga, namesto Ibrahimovića, v svojih vrstah želijo v taboru Milana.

Luka Jović v letošnji sezoni na igrišču ni pustil vidnega vtisa, a je njegovo ime zaradi takšnih in drugačnih razlogov zelo pogosto omenjeno v medijih. Zidane je sicer že nekajkrat omenil, da na Srba še vedno računa, toda mnogi mediji menijo, da to počne samo zaradi tega, da mu ne bi tako padla cena.

Španska Marca poroča, da ga Real nedvomno želi prodati po samo eni sezoni. El Mundo Deportivo pa navaja vse klube, ki so se ogreli zanj – Premierligaša, ki si Jovića želita v svojih vrstah sta Chelsea in Leicester City. Najbolj pa naj bi se zanj ogrel italijanski velikan AC Milan.

Črno-rdeči v Joviću vidijo zamenjavo za Zlatana Ibrahimovića, ki po koncu sezone odhaja. Vodstvo Milana verjame, da bi lahko Luka Jović, kot v lanski sezoni pri Eintrachtu in Frankfurta, dobro sodeloval s Hrvatom Antejem Rebićem.

Izključeno ni niti to, da Jović za Milan zaigra kot posojen igralec Reala.

Luka Jović je sicer v lanski sezoni za Eintracht dosegel kar 37 zadetkov v vseh tekmovanjih. Real je zanj odštel 60 milijonov evrov, a v kraljevem klubu se ni naigral. Dosegel je samo 2 zadetka.