Ronaldo in Zidane znova v isti ekipi?

Španska liga 13. Jul. 202011:18 > 11:20
Delite:
Getty Images

Francosko-alžirski poslovnež Aychi Ajroudi bi utegnil poskrbeti, da bi Cristiana Ronalda in Zinedina Zidana znova gledali v isti ekipi.

Aychi Ajroudi želi kupiti francoski Marseille in na klop pripeljati Zinedina Zidana, na igrišču pa eno od osrednjih vlog zaupati Cristianu Ronaldu. “Igralec, ki ga nikoli ne morem pozabiti, je Cristiano Ronaldo. Neverjetno spoštujem takšno delo in disciplino. Sanjam o njegovem prihodu v Marseille? V življenju je vse mogoče, to pa so sanje, ki me vznemirjajo,” je Ajroudi dejal za francoski El Figaro.

Ajroudi je trenutno v pogovorih z aktualnim lastnikom Marseilla Frankom McCourtom. Če se bo vse izteklo po načrtih, bi lahko že kmalu postal novi lastnik slovitega kluba.

Na vprašanje, ali konkretno razmišlja o možnosti, da bi znova združil Ronalda in Zidana, ki sta uspešno sodelovala pri Realu, je Ajroudi odgovoril: “Videli bomo, kaj bo prinesla prihodnost.”

Na klopi Marseilla je trenutno Andre Villas-Boas, ki je klub popeljal do drugega mesta v državi za PSG-jem. V kolikor bo res prevzel Olympique, se navijači nadejajo velikim investicijam. “Rad imam nogomet, sploh plemenito stran športa. Rad imam nemško disciplino, sploh Bayernovo. Cenim tudi Barcelonin nogomet,” je zaključil Ajroudi.