Bliža se El Clasico – Vroče je bilo že pri izbiri sodnikov

Nogomet 7. Apr. 202113:11 > 13:12
Delite:
Sergio Ramos Mateu Lahoz
AP Photo/Manu Fernandez

Sobota prinaša edinstveni nogometni spektakel, čas je za El Clasico. V Španiji je vse nared za spopad velikanov, nasproti si bosta znova stala večna tekmeca, Real Madrid in Barcelona.

Sobotna tekma za biti ali ne biti je na sporedu ob 21. uri, v Španiji pa je že danes zelo vroče, saj vsi govorijo o izbiri sodnika. Uradna odločitev, kdo bo delil pravico na tekmi vseh tekem, bo znana jutri, Radio Marca pa je že razkril, da bo to Mateu Lahoz. Slednji bo v sredo sodil tudi na četrtfinalnem derbiju lige prvakov med Bayernom in PSG-jem.

Radio Marca pa razkriva še eno pomembno “skrivnost”. Lahoz po njihovih informacijah ni bil prva izbira za sobotno tekmo. Pri omenjenem mediju trdijo, da je bil za tekmo že delegiran De Burgos, kot rezerva pa je bil naveden Munuera Montero. Do spremembe naj bi prišlo zaradi zunanjih pritiskov na sodniško zvezo.

Ob Lahozu bo za normalen potek teme skrbel še Soto Grado, ki bo glavni v sobi za VAR. Navijači Barcelone nad izbiro sodniko niso navdušeni, kar potrjujejo spodnji zapisi na Twitterju.

 

Sobotni derbi bo za končni razplet La Lige izrednega pomena. Trenutno na lestvici vodi Atletico Madrid, večna tekmeca Barcelona in Real pa mu vztrajno dihata za ovratnik. Tekmo vseh tekem boste lahko spremljali samo na Sportklub Slovenija!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari

Vaš komentar