Koeman: Haaland? Nimam časa za takšne zgodbe…

Nogomet 20. Mar. 202116:59
Delite:
Ronald Koeman
David Ramos/Getty Images

Trener Barcelone Ronald Koeman na druženju z novinarji ni želel komentirati govoric o morebitnem prihodu Erlinga Haalanda na Camp Nou.

Nimam časa, da govorim o igralcih, ki niso naši, saj spoštujemo njihove klube. Takšne zgodbe mi niso všeč. Mi se moramo osredotočiti na fante, ki so tu, in na tekmo, ki nas čaka. V naslednjih tednih se bomo vsekakor pogovarjali o tem, kako okrepiti ekipo, a vseeno ne bom odgovarjal na vprašanja, ki se ne tičejo mojih igralcev,” je povedal Koeman.

Nizozemski strateg je bil bolj zgovoren ob vprašanjih o njegovi prihodnosti v klubu.

Laporta mi je rekel, da verjame vame. To je pomembno. To pa se vsekakor lahko spremeni, če ne bo željenih rezultatov.

Barcelono v nedeljo čaka tekma z Real Sociedadom. Koeman ne razmišlja o številnih spremembah v začetni postavi, čeprav bi lahko Lionel Messi in Frenkie de Jong ob morebitnih novih rumenih kartonih nato prisilno počivala.

Tega se zavedam, a kaj naj naredimo? Nihče ne bo počival. Če bosta kaznovana, bodo igrali drugi. Takšna je naša sitaucija. Lovimo prvo mesto in vsaka tekma je zelo pomembna. Vedno moramo biti na najvišjem nivoju.

Barcelona je na zadnjih štirih tekmah v La Ligi vedno zmagala. Trenutno je na drugem mestu in za vodilnim Atleticom zaostaja za samo štiri točke.

Sportklub Slovenija, Derby Bananas, La Liga
Sportklub Slovenija
Komentari

Vaš komentar