Koeman: Nič nimam proti Puigu

Španska liga 10. Jan. 202114:271 komentar
Delite:
Manu Fernandez/Pool via REUTERS

Na včerajšnji tekmi proti Granadi je Riqui Puig fantastično izkoristil nekaj minut, ki mu jih je namenil Ronald Koeman. Zaradi dobre predstave mladeniča, je moral nizozemski trener odgovarjati na vprašanja, zakaj je minutaža Puiga tako skromna.

Nič nimam proti Riquiju Puigu. V naši ekipi je nekaj zelo nadarjenih fantov kot so Matheus Fernades, Konrad De La Fuente in denimo Junior Firpo, vi pa govorite samo o Riquiju. Z njim nimam problema, pogosto tudi govoriva. Njegova prihodnost? On se bo moral odločiti. Če želi redno igrati, bo moral ta klub zapustiti,” je Koeman odgovoril novinarjem, katere je zanimalo, zakaj mladi Puig ne dobiva več priložnosti.

Mnogi so prepričani, da se 21-letnemu super nadarjenemu vezistu godi velika krivica. Poleg tega se zdi sila neprimerno, verjetno celo nekoliko žaljivo, da je Koeman Puiga vrgel v isti koš kot zgoraj omenjeno trojico. Zelo preseneča tudi dejstvo, da je Koeman izpostavil Firpa, ki ima 24 let.

Puig je sicer včeraj 3. v letošnji sezoni dobil priložnost v La ligi. V igro je vstopil v 73. minuti in takoj pokazal, koliko talenta premore.

 

Komentari

Vaš komentar