Koeman: Želim si, da Dembele ostane v Barceloni

Nogomet 6. Apr. 20219:38
Delite:
Ronald Koeman Barcelona
Fran Santiago/Getty Images

Ousmane Dembele je bil v ponedeljek junak Barcelone, ki se je zelo namučila z Valladolidom. Trener katalonskesa ponosa po tekmi ni bil zadovoljen s predstavo svoje ekipe, je pa španskim medijem razkril, da si zelo želi, da bi Dembele ostal na Camp Nouu.

Koemanovo navdušenje nad Dembelejem ne čudi, saj je mladi Francoz z golom v 90. minuti Barcelono povsem vrnil nazaj v igro za naslov v La Ligi. Katalonci za vodilnim Atleticom zaostajajo samo še za točko.

Je zelo pomemben igralec. To je na tej tekmi dokazal tudi z golom, ki nam je prinesel tri točke. V tej sezoni je zelo dober, močno je napredoval. Ključ do uspeha pa je konstantnost,” je potekmi razlagal Koeman in dodal:

V prvem polčasu nam je manjkalo več stvari. Od začetka tekme nismo uspeli konstantno pritiskati, videl sem slabo in utrujeno Barcelono. Nismo nadzirali dogajanja na zelenici. Zato smo nato spremenili sistem in v drugem polčasu zaigrali bolje. Za nami je težka tekma, ekipa ni bila na nivoju. Valladolid se je odlično branil, a smo na koncu zasluženo zmagali.

Dembele in soigralci se lahko zdaj povsem osredotočijo na prihajajoči El Clasico, ki ga prinaša ta sobota. Koeman je priznal, da je ekipa že razmišljala o tej tekmi.

To je vedno pomembna tekma, v trenutni situaciji v La Ligi pa je še pomembnejša. Pomerila se bosta največja kluba na svetu, dober rezultat pa je pomemben za naslov.

Komentari

Vaš komentar