Pique: Še smo v igri, naslov si nedvomno zaslužimo

Španska liga 9. Maj. 202110:04
Delite:
Gerard Pique
David Ramos/Getty Images

Branilec Barcelone Gerard Pique ni bil zadovoljen z včerajšnjim remijem proti Atleticu, a vseeno obljublja, da se s soigralci, kljub slabemu izhodišču, ne bodo predali ter da se bodo do konca borili za naslov.

 

Blaugrana bo morala dobiti preostale 3 tekme, hkrati pa morata za slavje Kataloncev, izgubiti (ali več kot enkrat remizirati) tako Atletico kot tudi Real Madrid.

Včeraj smo želeli zmagati, a kljub remiju prvenstvo še vedno ni izgubljeno. Še smo živi. Včeraj smo bili boljši tekmec, toda nismo izkoristili nekaterih priložnosti. Do konca sezone moramo ohraniti zbranost, nato pa bomo videli, kako se bodo stvari razpletle,” je dejal Pique.

Real bo prvak, če bo dobil zadnje 4 obračune, a če pogledate nazaj, lahko opazite, da so imeli v tej sezoni vsi veliki klubi težave s konstantnostjo. Zato menim, da je še vse mogoče. Menim, da je prvenstvo nekoliko bolj izenačeno, ker na tribunah ni navijačev,” meni branilec Barcelone.

Jasno je, da moramo dobiti preostale 3 tekme. Glede na prikazano, bi si naslov nedvomno zaslužili,” je prepričan 34-letnik, ki je z Barco osemkrat osvojil La ligo.

Komentari

Vaš komentar