Simeone: Celta si je zaslužila remi

Delite:
Alexander Hassenstein/Getty Images

Čeprav je Atletico na tekmi s Celto v predzadnji minuti rednega dela tekme ostal brez zmage, Diego Simeone ni bil nezadovoljen s predstavo svojih fantov.

Vodilna ekipa španske La lige je na svojem terenu zgolj remizirala s Celto.

Videl sem veliko pozitivnih stvari. Odlično sta igrala Lodi in Kondogbia. Zelo zadovoljen sem bil s Torreiro, ki je v igro vstopil v 2. polčasu. Pomebno je, da sem videl te stvari pred naslednjo tekmo,” je dejal Simeone in se nato osredotočil še na tekmo:

“Celta je igrala zelo dobro, imela je priložnosti, a imeli smo jih tudi mi. Glede na videno, mislim, da je rezultat pošten. Mi si nismo zaslužili gola v prvem polčasu, oni pa ne drugega za izenačenje. Matematika mi pravi, da smo tako na istem;” je dejal Argentinec.

Atletico še vedno suvereno vodi na vrhu lestvice, saj ima pred največjima rivaloma, Realom in Barcelono, kar 8 točk prednosti ob tekmi manj.

Prezgodaj je govoriti o tem, kdo je favorit za naslov. Dokazovati se moramo iz tekme v tekmo. Naslednja na vrsti je Granada. Do takrat pa se bomo skušali optimalno regenerirati,” je za konec dejal Diego Simeone.

 

Komentari

Vaš komentar