Theo: Najboljše kar se mi je zgodilo je odhod iz Reala

Nogomet 19. Feb. 202120:26
Delite:
REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

V nedeljo je na sporedu derbi sezone v Serie A. Nasproti si bosta stali prvouvrščeni ekipi Milana in Interja. Pomembno vlogo v obeh moštvih imata Theo Hernandez in Achraf Hakimi, ki jima je skupno, da se jima je Real Madrid zlahka odrekel.

Hernandez in Hakimi bosta v nedeljo na odru enega največjih derbijev ključna igralca Stefana Piolija in Antonia Conteja. Francoski reprezentant v dresu Milana pa je poudaril, da je obema najboljše kar se jima je lahko zgodilo to, da sta zapustila kraljevi klub.

“Oba sva v Madridu zelo malo igrala in najboljša stvar za Hakimija in mene je bil odhod iz Reala. Če ste tam in ne igrate potem niste srečni in ne dobite priložnosti, ki si jo želite. Naredila sva najboljše in zdaj sva v Milanu,” je dejal Hernandez.

V nedeljo bosta igrala drug proti drugemu. Inter bi z zmago utrdil položaj vodilnega, Milan na drugi strani pa bi lahko z osvojenimi tremi točkami znova zasedel vrh lestvice.

“Achraf je neverjeten igralec. Ima veliko talenta, hitrosti. Poznam ga osebno. Veliko časa sva preživela skupaj. Je dober fant in dober prijatelj. Na zelenici bova sovražnika, a potem znova dobra prijatelja.”

Inter v tekmo vstopa s točko prednosti.

Komentari

Vaš komentar